"Я втратила дитину на 8-10 тижні... Тож наступний після втрати рік був жахливий… були спроби і не одна"

"Я втратила дитину на 8-10 тижні... Тож наступний після втрати рік був жахливий… були спроби і не одна"...- написала мені Марина, як відгук на тему, яку я підняла у грудні, а саме: лланування вагітності завдяки симптотермальному метод.

Тема втрати завжди болюча, вона пече і ятрить душу дуже довго. Однак у темах навколородових втрат, коли жінка (подружжя) тратить дитину ще зовсім маленьку, інколи навіть не отримавши її тіло, важко індентифіковується цей біль, його часто не видно, і не чутно назовні, тому особа може залишатися у своїх пережиттях зовсім сама.  

З Мариною ми познайомилися на Марафоні по відновленню ведення карт за симптотермальним методом. Жінку видавав акцент, відразу було відчутно, що вона не з західних областей, а зі східних або півдня. То ж я відразу її запам”ятала та подружилася, завжди любила спілкуватися з людьми з трохи іншого середовища.

Далі Марина продовжила: “... на фоні чи то стресу, не виходило (завагітніти -редаг.) , тому ведення карт і спостереження за слизом допомогли розпізнати овуляцію . Хоча ясно, що без Божої волі не було б моєї Марії. Завагітніла втретє завдяки СТ М . Коли почала вести карти знову, старша дочка на мене дивиться з острахом: "Мамо, ти шо знов хочеш дитину?"

Марина, 36 років, Дніпро

Такі історії є вражаючими, а найголовніше, справжніми, життєвими. 

Чи допомагає симптотермальний метод  в планах завагітніти? Так, він допомагає. Є дослідження, які підтверджують, що зі 100% жінок, що проходять навчання по ст методу, з метою завагітніти, після 1-го, 3-х , 6-ти чи 12-ти циклів вагітніють до 90%. Ті ж 10%, що залишаються, ймовірно мають проблеми зі здоров’ям. Однак навіть серед категорії пар з пониженою плідністю та помірним чоловічим фактором, ст метод, як і подібні методи розпізнавання плідності дають добрий результат. 

Тут дуже важливо також зауважити ст метод не лікує!

Він лише допомагає розпізнати з дуже високою точністю плідний період, а також має певні діагностичні можливості, оскільки жінка бачить свій цикл немов на долоні. Відповідно ясність процесів допомагають усвідомити проблему та її причину та зорієнтуватися у напрямі руху задля її подолання.